För deltagare

Vem?

DataTjej-Konferensen 2023 är för DataTjejs medlemmar. Datatjej är alltid öppna och inkluderande mot alla kvinnor och icke-binära samt alla slags data/IT-utbildningar.

Syftet är att inspirera för ett kommande arbetsliv och ge chans till att nätverka med andra kvinnor och icke-binära inom IT/Tech-branschen. 

Är du inte medlem i DataTjej än? Blir medlem det är helt gratis och som medlem får du komma med Datatjejs medlemsevent och företagsevent.

Inte medlem än?

Var?

Konferensen kommer äga rum på The Story Studio Hotel i Malmö, Tyfongatan 1.  I fantastiska lokaler centralt beläget alldeles i närheten av Malmö Central med utsikt över vattnet. 

Byggnaden ger en inbjudande och pitoresk miljö vilket är en perfekt plats för Datatjejs årliga konferens att äga rum i.

The Story Studio Hotel Malmö, Tyfongatan 1

När?

DataTjej-Konferensen 2023 kommer att äga rum den 1-3 mars 2023. Boka in datumen redan nu i kalendern!

Tema?

Årets tema är Make way in the Tech Industry” med syftet att inspirera och visa på att det finns vitt skilda vägar till samma mål – att vara verksam inom IT/Tech-branschen.

I linje med tidigare år syftar konferensen till att verka för att inspirera och få in fler kvinnor och icke-binära i IT/Tech-branschen. 

Anmäl dig här!

Om DataTjej

I år är vi över 4000 medlemmar i Sverige. Målet med föreningen är att skapa ett nätverk mellan individer som identifierar sig som kvinna eller icke-binär i alla åldrar som pluggar, jobbar eller är intresserade av data/IT. Vi arbetar för att uppmuntra och underlätta kontakter främst mellan studenter och näringsliv, samt att öka gemenskapen DataTjejer emellan.

Vill du veta mer om DataTjej? Så roligt! Besök oss på datatjej.se