FÖR DELTAGARE

VEM?

DataTjej-Konferensen 2024 är för DataTjejs medlemmar. Du kan enkelt bli medlem helt gratis redan idag!

Datatjej är alltid öppna och inkluderande mot alla kvinnor och icke-binära samt alla slags data/IT-utbildningar. Syftet är att inspirera för ett kommande arbetsliv och ge chans till att nätverka med andra kvinnor och icke-binära inom IT/Tech-branschen. 

Som medlem får du gå på alla Datatjejs medlemsevent och företagsevent över hela Sverige. Bli medlem redan idag!

INTE MEDLEM ÄN?

VAR?

Konferensen kommer äga rum på Scandic Rubinen Kungsportsavenyen 24 i Göteborg.

Avenyn är Göteborgs mest kända gata med statyn Poseidon som ett stort kännetecken. Det centrala läget och levande området gör Scandic Rubinen till den perfeka platsen för DataTjejs konferens 2024. 

SCANDIC RUBINEN

NÄR?

DataTjej-Konferensen 2024 kommer att äga rum den 28 Februari-1 Mars 2024. Boka in datumen redan nu i kalendern!

28 FEB-1 MARS 2024

TEMA?

Årets tema är Level Up – Empower your IT journeymed syftet att inspirera och informera om viktiga ämnen inom ens resa i IT/Tech-branschen.

Vi kommer diskutera imposter syndrome, nätverkande och hur man skaffar verktyg till kunskapsinlärning i början av sin IT-karriär. I linje med tidigare år syftar konferensen till att verka för att inspirera och få in fler kvinnor och icke-binära i IT/Tech-branschen. 

LEVEL UP - EMPOWER YOUR IT JOURNEY

Här är årets deltagarkatalog!

Här kan du läsa om alla företag, banketten och allt annat kul som kommer hända under konferensen!

OM DATATJEJ

I år är vi över 5000 medlemmar i Sverige. Målet med föreningen är att skapa ett nätverk mellan individer som identifierar sig som kvinna eller icke-binär i alla åldrar som pluggar, jobbar eller är intresserade av data/IT. Vi arbetar för att uppmuntra och underlätta kontakter främst mellan studenter och näringsliv, samt att öka gemenskapen DataTjejer emellan.

Vill du veta mer om DataTjej? Så roligt! Besök oss på datatjej.se