Företag

I januari 2021 är det äntligen dags för den årliga DataTjej-konferensen som detta år kommer att hållas digitalt. Vi hoppas att ert företag vill vara en del av denna fantastiska konferens som ger möjlighet att nätverka och inspirera ambitiösa kvinnor och icke-binära som brinner för IT och data.

Konferensen ger inte bara en chans att tidigt nå studenter inom IT/data men också en möjlighet att samla feedback, vad är det som gör just ert företag attraktivt och vad är det ni letar i hos framtida anställda?

Vi erbjuder tre olika paket för företag (Diamant, Guld och Silver) som ger just ert företag en möjlighet att stärka erat varumärke och interagera med framtida talanger inom IT! Vill du  läsa mer om de olika paketen kan ni spana in vår katalog här.

FAQ för företag

Här hittar du de vanligaste frågorna inför konferensen, hittar du inte svaret på din fråga kan du maila till business@datatjej.se

Hur anmäler jag mitt företag?

Vill du anmäla ditt företag till konferesen kontaktar du business@datatjej.se.

När är sista anmälningsdag?

Sista anmälningsdag för företag är 30 november.

Vad händer om pandemin fortgår?

I och med pandemin har vi tagit beslutet att hålla årets konferens digital med den digitala plattformen GraduateLand.

Vad innebär de olika företagspaketen?

Vi erbjuder tre olika paket (Diamant, Guld och Silver) dessa ger olika förmåner för deltagandet i konferensen. Vi planerar gärna in ett möte och berättar mer om våra paket, kontakta business@datatjej.se.

Hur ser målgruppen ut?

Majoriteten av deltagarna är kvinnor och ickebinära i slutet av sin utbildning inom IT och datavetenskap eller har läst minst 2 år. Kod kunskapen kan variera hos deltagarna, majoriteten ligger på juniornivå.

Vilken plattform kommer den digitala konferensen använda sig av?

Konferensen kommer hållas med plattformen GraduateLand.

Vad gäller om konferensen ställs in eller uppskjutet?

Om DataTjej konferensen 2021 ställs in eller blir uppskjutet skall DataTjej ansvara över en eventuell omförhandling och bistå med en tydlig kommunikation. Vi reserverar oss för eventuella programändringar.

Vad gäller med eventuell avbokning?

Sponsorer till DataTjej konferensen 2021 äger rätt att avboka sin deltagande på konferensen. Vid avbokning fram till 30 dagar före konferensen (28/1-2021) återbetalas hela det fakturerade beloppet om avgiften är betald. Om avbokning sker senare än 4 veckor före konferensens start så debiteras 50% av Beloppet.

Vart i landet är deltagarna spridda?

Tittar man på tidigare års konferensen är majoriteten av deltagarna från konferens staden. Eftersom den i år är digital finns det nu möjlighet för fler studenter från olika orter att delta. Det är bland annat studenter från: Göteborg, Stockholm, Linköping, Luleå, Umeå, Lund.

Är konferensen på engelska eller svenska?

Konferensen kommer vara både på Svenska och Engelska. Det vill säga att företagen själva kan välja vilket språk de vill föreläsa på. Detta gäller även kommunikation med deltagarna under mässan.