Funktionärer

SÖK FUNKTIONÄR!

Vi i projektgruppen för DataTjej konferensen vill att denna konferens ska bli den bästa någonsin, men för att lyckas med det behöver vi ett gäng fantastiska funktionärer som kan hjälpa oss under konferensdagarna! Som tack för att du är med och hjälper till på DataTjej-konferensen bjuder vi alla funktionärer till fredagens finalsittningen på slottet, det vill du inte missa!

Ansökan till funktionär kommer att öppna 19 november och är öppen för alla, även killar och för dig som inte är student. När anmälan stängt går vi igenom ansökningarna och sedan får du ett mail med mer information om du fått plats!

Om du har några frågor, mejla fika- och funktionärsansvariga Nathalie på fika@datatjej.se.

De olika roller som kommer att vara möjliga att söka listas nedan:

Mäss och Företags funktionär

Som Mäss och Företags funktionär kommer du att jobba på torsdagen, på konferensens mässa med alla företag. Du kommer att hjälpa till med att ställa iordning innan mässan och städa upp efteråt, du skall även sköta garderoben när deltagarna kommer och när mässan börjar ta slut. 

Utöver det kommer du även fungera som kontaktperson till ett eller flera företag på mässan. Det är dig företagen kan vända sig till om dem skulle ha några frågor eller funderingar under mässan. Att vara företagsvärd är ett perfekt tillfälle att nätverka och knyta kontakt med de intressanta företag som kommer till konferensen!

Eventfunktionär

Det är inte bara föreläsningar under konferensen – självklart ska vi också bjuda deltagarna på fantastiska sittningar! För att göra dessa sittningar så bra som möjligt behöver vi funktionärer som hjälper våra event-ansvariga med att dekorera, rigga, hjälpa till med bordsplacering och annat som kan tänkas behöva fixas inför sittningarna. Som Eventfunktionär kommer du att hjälpa till inför onsdagens sittningen på nation och även på fredagen då det är finalsittning på slottet. 

Är du en hejare på ballongblåsning eller bara vill vara med och bidra till fenomenala sittningar för alla deltagare – sök Eventfunktionär!

Teknikfunktionär

Denna post innebär att du under en, eller flera, dagar under konferensen är på plats under föreläsningarna och hjälper till med tekniken. Arbetsuppgifterna kommer främst handla om att förse föreläsare med mikrofon, hjälpa dem att få igång deras presentation vid eventuella tekniska problem och att se till att ljudet i salen fungerar som det ska. Eftersom du är med och hjälper till på samtliga av den dagens föreläsningar bjuder vi dig även på lunch!

Att vara Teknikfunktionär ger dig den unika chansen att som icke-deltagare få vara med och höra alla inspirerande föreläsningar under konferensen! Om du även skulle vara intresserad av att vara Fotofunktionär under konferensen går det självklart att kombinera.

Fotofunktionär

Självklart vill vi föreviga konferensen med hjälp av massor med bilder under dagarna. Vi söker dig som har erfarenhet och intresse att fotografera och du förväntas även ha en egen systemkamera. Som Fotofunktionär är din uppgift att fotografera under föreläsningarna, workshopsen fikapauserna och eventuellt på sittningarna. Eftersom du är med och hjälper till under större delar av dagens aktiviteter, bjuder vi dig även på lunch.

Fikafunktionär

Under konferensen kommer det såklart att serveras fika i massor! Som Fikafunktionär kommer du främst att hjälpa till med att duka fram, servera och städa upp under både lunch- och fikapauserna. Självklart måste all fika provsmakas också! Du får även chansen att mingla med alla deltagare och föreläsare i pauserna. Utöver fikandet och minglandet kommer vi även behöva din hjälp med att plocka iordning goodiebagsen som deltagarna ska få vid ankomstdagen!