Funktionär

SÖK FUNKTIONÄR!

Vi i projektgruppen för konferensen vill att denna konferens ska bli den bästa någonsin, men för att lyckas med det behöver vi ca 40-50 funktionärer som kan hjälpa oss under konferensens dagar! Kompensationen för att vara funktionär, förutom mat under konferensen, är inte bestämd ännu.

När anmälan stängt går vi igenom ansökningarna och sedan får du ett mail med mer info om du fått plats!
Om du har några frågor, mejla fika- och funktionärsansvariga Karolina på fika@datatjej.se.

De olika roller som kommer att vara möjliga att söka listas nedan:

Mässvärd

På fredagen kommer det att hållas en mässa med alla företag för deltagarna. Som mäss-funktionär kommer du att hjälpa till med att ställa i ordning innan mässan, städa upp efteråt och att under mässan vara allmänt behjälplig om det behövs.

Teknikfunktionär

Denna post innebär att du under en (eller flera) dagar under konferensen är på plats under föreläsningarna och hjälper till med tekniken (mikrofoner till företagen, ljudet i salen osv).
Om du även skulle vara intresserad av att vara fotofunktionär under konferensen, skulle absolut teknik- och fotofunktionärposten gå att kombinera.
Att vara teknikfunktionär ger dig den unika chansen att som icke-deltagare få sitta med och höra alla inspirerande föreläsningar under konferensen!

Fotofunktionär

Vi vill självklart föreviga konferensen med hjälp av massor med bilder under dagarna. Som fotofunktionär är din uppgift att på dagarna fotografera under föreläsningarna, workshopsen och fikapauserna. Tycker du dessutom om teknik är fotofunktionär perfekt att kombinera med posten teknikfunktionär.
Om du vill söka denna post är det toppen om du har en egen systemkamera, men vill du söka och inte fått tag på en kamera så löser vi det!

Guide

Våra deltagare förtjänar det bästa och såklart så ska de få ett så varmt välkomnande till Umeå som möjligt. Som guide kommer du därför att vara på plats på centralstationen alternativt på Arlanda tillsammans med en annan person när alla deltagare ankommer för att välkomna dem och visa vägen.
Kanske en perfekt post att ta med sig kompisen på och jobba tillsammans?

Fikafunktionär

Under konferensen kommer det såklart att serveras fika i massor! Som fikafunktionär kommer du att hjälpa till med att duka fram, servera och städa upp under både lunch- och fikapauserna.
Är inte detta drömposten – ett jobb där huvudarbetsuppgiften inkluderar både bullar och kaffe? (Självklart måste allt provsmakas också…)

Eventfunktionär

Det är inte bara föreläsningar och fika under konferensen – självklart ska vi också bjuda deltagarna på tre fantastiska sittningar! För att göra dessa sittningar så bra som möjligt behöver vi funktionärer som hjälper våra event-ansvariga med att dekorera, rigga, hjälpa till med bordsplacering och annat som kan tänkas behöva fixas inför sittningarna.
Är du en hejare på ballongblåsning eller bara vill vara med och bidra till en fenomenal sittning för alla deltagare – sök eventfunktionär!

Företagsvärd

Som företagsvärd är din huvudsakliga uppgift att vara kontaktperson för cirka 2-3 företag innan och under konferensen. Detta innebär att de företag du blir tilldelad kan kontakta dig om de har några frågor eller vill ha någon extra hjälp och vara på plats under de timmar som dina företag föreläser.
Sedan kommer du att jobba med allt som har med mässan att göra (ställa iordning inför mässan, vara behjälplig för dina företag under mässan och sedan städa upp efter mässan).
Att vara företagsvärd är ett perfekt tillfälle att få kontakt med några av de många intressanta företag som kommer till konferensen!