Företag

Information

I februari 2018 är det äntligen dags för den årliga DataTjejkonferensen som denna gång kommer ta plats i Stockholm! Det är även konferensens 20-årsjubileum och vi är peppade på att göra denna konferens till den bästa hittills. Vi hoppas att just ni vill vara en del av denna fantastiska konferens.
Att som företag vara med på konferensen innebär värdefulla möjligheter. Ni får integrera med en eftertraktad målgrupp av engagerade kvinnor med intresse för IT. Plattformen vi skapat ger er inte bara chansen att nå ut till studenterna i ett tidigt skede utan även möjlighet att samla feedback. Vad gör ert företag attraktivt just nu och vad söker ni hos framtida anställda?

Årets höjdpunkt är att det är 20-årsjubileum och därför har vi tagit fram det unika erbjudandet, jubileumspaketet, där ni kan få möjligheten att visa upp ert huvudkontor för våra deltagare. Det ger er ett ypperligt tillfälle att stärka ert varumärke och att interagera med framtidens ledande talanger inom IT!

Ta chansen att vara med på en enastående konferens med över hundra datatjejer!

Detaljer

Workshop/Föreläsning: Föredragen pågår i minst 30 minuter och maximalt 45 minuter.
Mässplats: Ni kommer kunna mingla runt med de 100 deltagarna under en halvdag. En företagsfunktionär kommer att tilldelas till er för assistans.
Gåva i goodie-bag: DataTjejerna välkomnas med en goodie-bag fylld med härligheter från de deltagande företagen.
Tillgång till CV-databas: När deltagarna anmäler sig bifogar de sitt CV som företagen kan ta del av. För en schemalagd intervju eller möte med en student krävs det att man är Guld- eller Jubileumssponsor.
Återkoppling från deltagare: Ta chansen att veta vad tjejerna tycker om just er föreläsning eller workshop.

Vad är Jubileumspaketet?

I Jubileumspaketet ligger fokuset på att ta interaktionen mellan talanger och företag till nästa nivå. Under en för-/eftermiddag kommer ni som företag att få ta emot tre grupper (á 35 personer). Varje grupp kommer att besöka er under loppet av 1h och 15 minuter. Ni får friheten att bestämma vad för aktivitet som ska ske hos er. Dessutom får ni hålla ett privat event med medlemmar från DataTjej i valfri stad.

Hur anmäler jag mitt företag?

Kontakta: foretag@datatjej.se