DataTjej Konferens 2021

En konferens för kvinnliga och icke-binära studenter inom IT och datavetenskap. 

Årets konferens kommer äga rum digitalt 27-28 Januari och temat för i år är Digitalisering.

Till konferensen Information
Konferensen

Konferensen

DataTjej arrangerar varje år en av Sveriges största IT-konferenser för kvinnor och icke-binära, som studerar IT och datavetenskap på högskola och universitet. Konferensen roterar mellan sju olika lärosäten i Sverige: Uppsala, Lund, Göteborg, Umeå, Stockholm, Linköping och Luleå. Den anordnas av en projektgrupp bestående av kvinnor från branschen och studenter med varierande erfarenheter. 

Vi i projektgruppen har som mål att skapa en inspirerande och givande digital tvådagars-konferens i Januari 2021. På grund av pandemin flyttar vi den fysiska konferensen till den digital plattformen GraduateLand. Detta är ett strålande tillfälle för så många fler kan ta del av inspirationen och erfarenheterna via den virtuella konferensen. Syftet med konferensen är att skapa en möjlighet för studenter från hela landet att få inspiration och skapa kontakter med våra samarbets sponsorer som letar efter framtida medarbetare. Detta är också för att skapa en mer jämlik arbetsmiljö i IT-branschen.

På kvällar under konferensdagarna anordnas två digitala event där DataTjejerna får umgås och nätverka med våra eventsponsorer.

Vi ses den 27-28 januari 2021!

Deltagarkatalog

Nu finns deltagarkatalogen. Här kan ni läsa om företagen som deltar och vad de erbjuder er deltagare. Vill ni ha mer information om företagen kan ni chatta med de på GraduateLand eller boka in ett samtal.

Till katalogen
Deltagarkatalog

Deltagare

Som deltagare får du 2 roliga och lärorika dagar. Du kommer få träffa andra deltagare och bransch människor för att skapa dig ett rikt kontaktnät.

Läs mer

Företag

Delta med ditt företag på konferensen och lär känna dina framtida bransch kollegor.

Läs mer

Registrering på GraduateLand

  1. Gå till datatjejkonferensen.graduateland.com
  2. Klicka ”Gå med” (om du behöver ett konto) eller ”Logga in” (Om du redan har ett).
  3. Klicka registrera och du är anmäld till konferensen!

p.s. fyll i din profil så utförligt som möjligt för bättre kontakt med våra sponsorer.

Registrering på GraduateLand

DataTjej tillbakablick