Appen

Nytt för konferensen i år är att allt som händer under dagarna ska du kunna följa direkt i din telefon med hjälp av konferensen app! Denna app finns tillgänglig både i Appstore och Google Play. För att hitta appen sök “DataTjej” så är du bara en nedladdning i från att ta del av vad den har att erbjuda. För att aktivera alla appens funktioner, behöver du en inloggningsnyckel. Denna ska ha skickats till din mail du angivit till konferensen. Kolla även igenom din skräppost ifall den inte ligger i din inkorg. Hör av dig till projektledare@datatjej.se om du inte fått detta mail!
En viktig del av appens funktion är även att via den prickar du av din närvaro. Närvaron kommer att tas varje dag, under ett okänt tillfälle för er deltagare. Närvarokontrollen är viktig. Har du inte närvarat under hela konferensen kommer du tyvärr gå miste om finalkvällen. Projektgruppen kommer att finnas tillgängliga för att se till att allt fungerar som det ska vid närvarokontrollen via appen.

Appen är tänkt som en ytterligare del av nätverkandet för er deltagare under konferensen. I appen kan du söka upp den där trevliga tjejen du satt bredvid på under en sittning, eller du vill helt enkelt se vad andra DataTjejer har för sig på sociala medier, GitHub eller varför inte på deras egna hemsida?
I appen kommer du även kunna följa schemat. Schemat i appen och hemsidan kommer vara de som är mest korrekt för dagarna då de uppdateras direkt om ändringar sker. Stirra dig därför inte blind på schemat du hittar Deltagarkatalogen.

Via appen kommer du även kunna få notiser från oss i projektgruppen. Det kan vara allt från en härlig God Morgon hälsning till ändringar i schemat!

 

Appen2